Το πιο εύκολο Quiche Lorraine-Κις Λορέν!

Quiche Lorraine

 Υλικά
Για την ζύμη


250 γρ .αλεύρι
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 ml. λάδι
1 κουτ. γλυκού αλάτι

Για την γέμιση
250 γρ. μπέικον κομμένο σε μικρά κομματάκια
250 γρ. τυρί edam
2 αυγά
250 ml. κρέμα γάλακτος



Quiche Lorraine1

 Οδηγίες
Ζυμώνεται την ζύμη με το αλεύρι, το γιαούρτι και το λάδι. Αφήνετε την ζύμη μια ώρα στο ψυγείο για να ξεκουραστεί. Ανοίγετε την ζύμη και την τοποθετείται σε καλούπι ψησίματος με διάμετρο 24 cm.


Quiche Lorraine3

Από πάνω τοποθετείται το μπέικον και στο τέλος το τριμμένο τυρί. Χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα περιχύνετε πάνω από το τυρί. Το ψήνεται για περίπου 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Quiche Lorraine4

πηγή από εδώ mirodieskainostimies.

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

0 comments