Σαλάτα με ρεβύθια!


Υλικά
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό λάιμ
1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
πρέζα κόκκινο πιπέρι νιφάδες
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1 φλιτζάνι κονσερβοποιημένα ρεβίθια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1 φλιτζάνι ντοματάκια, στην μέση κομμένα
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 μέτριο αβοκάντο, κομμένο σε κύβους  προαιρετικά

Οδηγίες
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε  το σκόρδο, το χυμό λάιμ, το λάδι, το τριμμένο κόκκινο πιπέρι και το αλάτι. Προσθέστε τα μαύρα φασόλια, ρεβίθια, ντομάτα, κρεμμύδι και κυμμινο. Ανακατεύουμε καλά. Όταν είστε έτοιμοι να φάτε, ανακατεύουμε απαλά το αβοκάντο και σερβίρετε αμέσως.

πηγή και φώτο συνταγής από εδώ skinnytaste.com





0 comments